Elk project met oog voor detail

Met een riante werkplaats heeft Studio Stelt alle capaciteit om grotere projecten op te pakken. We leveren maatwerkopdrachten van formaat, waarbij het experiment niet wordt geschuwd.

Goed thuis in de wereld van architecten, interieurontwerpers en designers spreken we de taal van zakelijke opdrachtgevers in de interieurbranche en weten we passende oplossingen te bieden voor heel uiteenlopende vraagstukken. Onze inzet? Stof, schuim, vakmanschap, ervaring én de juiste machines.

Echt enthousiast worden we van de complexiteit die sommige opdrachten met zich meebrengen. Voor welke puzzel je Studio Stelt ook stelt: hoe uitdagender, hoe beter. Dat zie je terug in de projecten die we waarmaken. Je ervaart daarin steevast onze gedrevenheid.

tot alles klopt

Neem je ons in de arm, dan denken we desgewenst al in de ontwerpfase creatief mee. We  bestuderen je vraag of idee tot in detail en adviseren over de beste invulling en vormgeving.  Samen met andere ontwerpers vormen we een designersteam dat je project realiseert.

Altijd combineren we vakmanschap en vernieuwing om te bereiken wat wij het summum  vinden: een resultaat waarbij alles klopt.

de drie v's

Naast maatwerkstoffering ontwikkelt Studio Stelt ook zelf. Soms is een vraag van een  opdrachtgever aanleiding voor een nieuw ontwerp, soms ontstaat het idee vanuit onze eigen  wens te creëren. De meubels en objecten van Studio Stelt kenmerken zich door de drie V’s: Vernieuwing, Vakmanschap en Verbazing. Zodat de gebruiker telkens weer versteld staat.

Portfolio

Ontwerp EnBloc modulaire bank

Stoffering giraffe met meubelstof bekleden

Bekleding letters Anbu store Amsterdam

Maatwerk slaapbank

Ontwerp maatwerk loungebank

Bekleding woven bench

Stoffering The Ile Sofa

Horecabank Museum van Bommel van Dam