Inrichting lunchroom en entree Aswa keukens

Hanssen Interior Design | Helmond

Het gevoel van luxe en relaxen, dat was de wens van de opdrachtgever. Een sofa voor het personeel, om comfortabel op plaats te nemen en even te ontspannen.

Voor de basis van deze bank hebben we gewerkt met de rompen van de EnBloc Sofa, een bestaand ontwerp van Studio Stelt. Qua schuim en hout is deze bank exact hetzelfde. De stoffering hebben we bewust voorzien van andere details om een heel eigen uitstraling te creëren. Zo zorgt de variatie van tinten groen en structuren in de stof ervoor dat de bank heel levendig oogt en steeds verrast. Alle onderdelen zijn apart van elkaar gestoffeerd en vervolgens aan elkaar vastgezet. Leuk detail? Zelfs de knopen hebben we zelf gemaakt, omdat dit formaat niet in de handel verkrijgbaar is.

Voor deze opdrachtgever hebben we bovendien een nieuw element geïntroduceerd: de eenpersoons loungeversie, waarbij de zitting extra langgerekt is. De leuningen – met een breedte van maar liefst 60 centimeter – geven de bank niet alleen een luxe uitstraling, maar ook heerlijk comfort.

Uitgelichte projecten

Maatwerk bank

Renovatie interieur Airstream Classic 350LE

Vrije opdracht Curiosities 2014

Ontwerp EnBloc modulaire bank