Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

De Studio

Studio Stelt is een jonge, breed georiënteerde stoffeerderij. Wij hechten veel belang aan vakmanschap en innovatie. Van klassieke herstoffering tot maatwerk, unieke prototypes tot grote objecten, Studio Stelt is jouw partner als het aankomt op professioneel advies en uitvoering.

Studio Stelt combineert het traditionele ambacht van het meubel stofferen met de mentaliteit van nu. Waar anderen afhaken, zien wij oplossingen als het aankomt op stoffeerwerk en/ of bekledingen in het algemeen. Studio Stelt ziet stoffering als een zeer ruim begrip en laat graag de grenzen tussen conventioneel en onconventioneel vervagen.

Tijdens de COVID-19 periode is de studio gewoon geopend. We hebben onze werkwijze aangepast op de voorschriften. Voor vragen en/of advies kun je altijd contact met ons opnemen. 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren